دلایل عدم صدور ویزا در سفارت اتریش 98
نوشته شده توسط : nezamevazifee

دلایل عدم صدور ویزا در سفارت اتریش

 

 

 

نتیجه تصویری برای درباره  اتریش

 

 

 

 

 

علت عدم صدور ویزا در سفارت اتریش

 

 
 

برخی از متقاضیان ادامه تحصیل در اتریش در مقاطع تکمیلی از عدم صدور ویزا پس از طی فرآیندی نسبتا طولانی اظهار نگرانی می کنند و به عبارت دیگر‏‏‎ از صدور ویزا در موعد مقرر اطمینانی ندارند. در این خصوص یادآوری می کنم که اگر چه‏‏، بر اساس مشاهدات و تجربه شخصی رفتار کنسولگری اتریش در سال های اخیر در زمینه صدور ویزا خیلی متناقض و غیر قابل پیش بینی بوده است با این حال  چنانچه مدارک تسلیمی نیز دارای نقص خاصی نباشد می توانند تا 90 درصد از صدور ویزای بلند مدت دانشجویی اطمینان حاصل نمایند.همچنین شما عزیزان برای اطلاع بیشتر در خصوص

 

برخی از دلایل عدم صدور ویزا
برخی از دلایل اصلی ریجکت شدن ویزا
بعد از رد شدن ویزا چه کنیم
آب و هوای اتریش (Austria Weather)
 

 

 

 

 می توانید این مقاله را مطالعه نمایید و یا اینکه با سامانه صدای مشاور تماس حاصل نمایید.

 

 

 

- - - - - - - - -
 
"سامانه صدای مشاور "
 

مشاوره دهنده تخصصی دانشگاه ها

 

برای تماس با مشاورین ما کافیست از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد، با شماره 9099071611

 

و از موبایل همراه اول با شماره 99225595 تماس حاصل فرمایید

 

تماس از 8 صبح تا 12 شب

 

حتی ایام تعطیل

- - - - - - - -

 

 

 
 

 

 

برخی از دلایل عدم صدور ویزا
 

 

1. علیه شما ممنوعیت قانونی اقامت موجود می‌باشد .
 
2. بنا به دلایلی احتمال می‌رود که از لحاظ مالی جهت اقامت و یا سفر بازگشت، به اندازه‌ی کافی تأمین نباشید. 
 
3. چون مدارک ارائه شده مالی کفایت مخارج را نمی‌کند.
 
4. بنا به دلایلی احتمال می‌رود که اقامت شما باعث تضرر مالی افراد حقوقی گردد.
 
5. بنا به دلایلی احتمال می‌رود که اقامت شما ممکن است باعث بر هم زدن نظم عمومی و امنیت گردد.
 
6. چون به نظر می‌رسد ازدواج مصلحتی بوده است.
 
7. چون در گذشته اقامت‌های غیر مجاز در محدوده شینگن داشته‌اید.
 
8. بنا به دلایلی احتمال می‌رود که پس از اعتبار روادید، شما داوطلبانه از کشور اتریش خارج نشوید ، زیرا نتوانسته‌اید به گونه‌ای قانع‌کننده وابستگی‌های خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی را در محل سکونت فعلی خود اثبات نمایید.
 
9. یکی از کشورهای طرف قرارداد شینگن دلیلی مبنی بر رد تقاضای روادید اعلام نموده است.
 
10. گذرنامه مورد قبول کلیه کشورهای شینگن نمی‌باشد. 
 
11. از دیدگاه قانون اتباع بیگانه 2005 گذرنامه دارای اعتبار نمی‌باشد.
 
12. صدور روادید ممکن است منجر به اختلال در روابط بین‌الملل گردد .
 
13.دارای بیمه حوادث و بیماری خارج از کشور نمی‌باشید.
 
14. برگه‌ی صحت مزاج بنا بر ماده 23 بیانگر بیماری صعب‌العلاج می‌باشد‌.
 
15. دلایلی دال بر آن است که ممکن است عضو گروهک و یا سازمان تبهکارانه و یا عضو گروه‌های تروریستی که امنیت داخلی و خارجی جمهوری اتریش را تهدید می‌نماید، باشید.
 
16. دلایلی دال بر آن است که ممکن است اقامت شما منجر به برهم زدن امنیت و نظم عمومی گردد.
 

17. دلایلی دال بر آن است که ممکن است شما در ملأعام، در یک جلسه و یا با پخش اعلامیه برای جرمی نسبت به صلح، جنایت جنگی، جنایت به انسانیت و یا اقدامات تروریستی تبلیغ کرده و یا تبلیغ نمایید و یا موافقت خود را با آنها اعلام کرده و یا نمایید.

 

 

 

برخی از دلایل اصلی ریجکت شدن ویزا

 

 

 
 
مهم ترین عامل ریجکت شدن ویزا در میان ایرانیان عدم وجود دلایل محکم برای بازگشت از کشور مورد نظر می باشد و اگر شخص مدارک کافی جهت ارائه برنامه و اهداف سفر خود نداشته باشد احتمال ریجکت شدن درخواست ویزای شخص بسیار بالاست. یکی دیگر از دلایل ریجکت شدن ویزا ورود به فرودگاههای غیرمجاز می باشد.عنوان یک فرودگاه غیرمجاز شناخته شده و در صورت وجود مهر این فرودگاه در پاسپورت فرد، سبب ریجکت شدن ویزا از تمام سفارتخانه های اتحادیه اروپا خواهد شد. 
 
عدم وجود سفرهای قبلی در پاسپورت فرد، عامل دیگر رد شدن ویزا می باشد. در واقع اگر پاسپورت فرد فاقد هرگونه مهر ویزای سفر باشد و یا تعداد سفرهای شخص کم باشد، فرد واجد شرایط اخذ ویزا  نمی باشد.
 
 
 
 
 

بعد از رد شدن ویزا چه کنیم

 

 

 
اگر شما برای گرفتن ویزای شینگن از یک سفارت اقدام کرده و ریجکت شده باشید تا ۶ ماه باید صبر کنید تا دوباره بتوانید برای ویزای شینگن اقدام نمائید درصورتی که تا قبل ۶ ماه برای گرفتن ویزای شینگن از همان کشور یا سایر کشورهای حوزه شینگن اقدام نمایید بدون هیچگونه دلیلی مجددا درخواست شما برای ویزای شینگن ریجکت خواهید شد. که داشتن ۲ مهر ریجکتی در پاسپورت برای گرفتن ویزای شینگن برای آینده کار را بسیار سخت می باشد.

 

 

 

آب و هوای اتریش (Austria Weather)

 

 

 

 
در اتریش، انواع آب و هوای محلی به دلیل اختلاف ارتفاع و جنبه های دیگر وجود دارد، اما اتریش از جمله مناطق آب و هوایی معتدل محسوب می شود که در هر فصل سال جای مناسبی برای سفر می باشد. شرق کشور خشک تر از غرب آن است و به طور کلی در زمستان سردتر، در تابستان گرم تر و در عین حال مرطوب تر از نواحی آلپی است. مناطقی که بیش از ۳۰۰۰ متر ارتفاع دارند، در تمامی سال پوشیده از برف هستند.
اتریش در منطقه معتدل و مسیر آب و هوایی اروپای میانه که از آب و هوای آتلانتیک و قاره ای تأثیر می پذیرد، قرار گرفته است. هر فصل سال نمایشگر دما و آب و هوای مخصوص همان فصل می باشد. در این منطقه بارش اندک، تابستان ها گرم و زمستان ها سرد معتدل می باشد. در مناطق کوهستانی آب و هوای پر بارش کوه های آلپ به چشم می خورد. زمستان در این مناطق طولانی می باشد. در مابقی استان ها آب و هوای مخصوص اروپا (آب و هوای میان دریا و قاره ای) دیده می شود که آب و هوای متاثر از آتلانتیک در جنوب و قاره ای جنوب شرقی را نیز در بر می گیرد.

 

 

 

 

جغرافیای اتریش (Austria Geography)
 

 

 
 
جمهوری اتریش با مساحت ۸۳۸۷۲ کیلومتر مربع کشوری است در قلب اروپای مرکزی و در خشکی محصور می باشد. در شمال با آلمان و جمهوری چک و اسلواکی و در شرق با مجارستان همسایه است. در جنوب به اسلوونی و ایتالیا و در جنوب غرب به سوئیس و لیختن اشتاین محدود می گردد. مانند چند کشور دیگر در اروپای مرکزی با آب های آزاد جهانی و دریاها مرز مشترکی ندارد.
رشته کوه های آلپ که از شرق به غرب در این کشور امتداد دارند، بیش از ۷۵ درصد خاک این سرزمین را در بر گرفته اند. زمین های نسبتا کم ارتفاع و کوه های دلربا و با شکوه آلپ در غرب به دشت های کم ارتفاع رود دانوب و دشت وین در شرق کشور منتهی می شوند. بلندترین نقطه ی کوه های آلپ اتریش، کوه گروس گلوکنر با ۳۷۹۸ متر ارتفاع است. اکثر رودهای بزرگ این کشور همچون دانوب و انس و این از کوه های آلپ سرچشمه می گیرند و در مسیر خود مناطق دل انگیزی را خلق می کنند .
بیشتر اراضی قابل کشت اتریش، در نواحی کم ارتفاع شمال و شمال شرقی واقع شده و بیش از نیمی از آن ها، به درختکاری و کشت علوفه اختصاص دارند. زمین های کم ارتفاع شرق اتریش متشکل است از تپه های کوتاه، آبگیر وین و ناحیه ای مسطح و ماندابی در کنار نویزیدلارزه در مرز مجارستان.

 

 

 

پول و اقتصاد اتریش (Austria Economy)
 

 

 
 
با عضو شدن در اتحادیه اروپا، کشور اتریش از قوانین مالی و اقتصادی این اتحادیه پیروی کرده و یورو، واحد پول این اتحادیه را پذیرفته است. یک یورو برابر با ۱۰۰ سنت است. اسکناس های چاپ شده و سکه های ضرب شده یورو تاکنون عبارتند از اسکناس های ۵، ۱۰، ۲۰، ۵۰، ۱۰۰، ۲۰۰ و ۵۰۰ یورویی و سکه های ۱ و ۲ یورویی و ۱، ۲، ۵، ۱۰، ۲۰ و ۵۰ سنتی. اسکناس ها و سکه های یورو در تمام کشورهای اتحادیه اروپا وسیله پرداخت پول به شمار می روند. در کنار یورو در کشور اتریش سکه های یادگاری و نیز سکه های طلا نیز ضرب می شوند که تنها در اتریش در بازار رد و بدل می شوند.
اسکناس ها و سکه های واحد قدیم پول اتریش یعنی شیلینگ را می توان اغلب بدون پرداخت کارمزد در بانک ملی اتریش با اسکناس ها و سکه های یورو تعویض نمود. واحدهای قدیمی پول سایر کشورهای اتحادیه اروپا، دیگر در بانک های اتریش قابل تعویض نیستند. جهت تبدیل سایر پول های خارجی، نرخ خرید و فروش ارز تعیین می شود. واحدهای پول داخلی یا خارجی را می توان به میزان نامحدود از کشور وارد یا خارج نمود.
 
 
 
 
 

 

 





:: برچسب‌ها: ریجکت شدن ویزای ایتالیا ,ریجکت شدن ویزای امریکا ,مهر ریجکت در پاسپورت ,اعتراض به رد ویزای انگلیس ,رفع ریجکتی تضمینی ,ریجکت شدن ویزای اسپانیا ,اعتراض به ریجکت شدن ویزای شینگن ,ریجکت شدن ویزای هلند ,دلایل عدم صدور ویزا در سفارت اتریش ,عدم صدور ویزا در سفارت ,اتریش ,برخی از دلایل عدم صدور ویزا ,برخی از دلایل اصلی ریجکت شدن ویزا ,بعد از رد شدن ویزا چه کنیم ,آب و هوای اتریش (Austria Weather) ,
:: بازدید از این مطلب : 41
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 مرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: